Birra Puka


Birrë artizanale, me fermentim të jashtëm: uji i malit të Pukës(me % të lartë Mg), elb i përpunuar nga Republika Çeke – Sllovakia – Hollanda, lupolos nga Bavaria, maja nga Irlanda dhe me asistencë teknike Hollandeze nga Dutch Beer Basters.

Beer Houz Puka  është pjesë e Hotel Turizëm Puka, një birrë e cila prodhohet nga teknologu Halit Sina nën konsulencën e herë pas hershme të teknologut hollandaz Rikers Braun.

Kjo birrë bio prodhohet vetëm pak metra  larg ambienteve të hotelit.

E freskët dhe pa konservantë,kjo birrë është e veçantë për shijen e saj të mrekullueshme nga uji i freskët dhe i pastër i burimeve të zonës së Pukës.

Celular:

0672070306


          E-mail:           

[email protected]


Facebook:

Birra Puka

Ndodhet në Pukë


Kordinatat GPS:
Gjerësi: 42.0470° N
Gjatësi: 19.8961° E

Produktet