Kantina e Verës Belba


Kantina Belba ka të gjitha pajisjet moderne teknologjike dhe kapacitetet për përpunim, përpunim vetëm për prodhimin e vreshtave të fermës sonë, ku vlen të përmendet se shumëllojshmëri të rrushit janë përzgjedhur për përshtatshmërinë e tokës që kemi.

Kantina Belba është ndërtuar në Kavajë dhe pajisje teknologjike moderne dhe është në gjendje të përgjigjet për të përmbushur kërkesat e brendshme të tregut, si dhe nga tregu ndërkombëtar.
Kjo punishte vere është e re në moshë, por e vjetër në filozofinë e prodhimit të verës, duke u ofruar klientëve vera cilësore të klasës më të lartë.
Filozofia jonë për të bërë verë ka ardhur në sajë të profesionalizmit dhe përvojës në këtë fushë, por mbi të gjitha është pasioni dhe dashuria për verën.

 

Celular:

Cel: 0684011136


E-mail: 

[email protected]


Facebook:

Kantina Belba

 Ndodhet në Kavaje,
Shqiperi


Kordinatat e GPS:
Gjerësi: 41.1845° N
Gjatësi: 19.5628° E