Kantina e Verës Caco


Kantina e Verës Caco ndodhet në zonën e Pogradecit, një zonë me një traditë të hershme në prodhimin e verës, që njihet dhe për prodhimet e ndryshme vendase si Pamid, Gems dhe Perla

Verërat e kantinës Caco janë tradicionale, karakteristike dhe të ndryshme qe fermentohen nëpër fuçi te çelikta që nuk ndryshken, ndërsa verërat e zgjedhura më të rëndësishme ruhen në vënde më specifike, ose nëpër fuçi të vogla të vjetra lisi ose nëpër vënde te zgjedhura nga enologistët.

Celular:

+355 69 20 52801


E-mail: 

[email protected]


Facebook:

Kantina CACO

 Ndodhet në Pogradec


Kordinatat e GPS:
Gjerësi: 40.9015° N
Gjatësi: 20.6556° E

Produktet


 

Kantina e Verës Caco

Chardonnay – Verë e Bardhë

Kantina e Verës Caco

Lyhnid i Bardhë

Kantina e Verës Caco

Pamid – Verë Rozë

Kantina e Verës Caco

Lyhnid i Kuq