Kantina e Veres Kallmeti


 

Zbuloni produktin e jashtëzakonshëm shqiptar dhe befasohuni!

Toka e bekuar e vreshtave dhe ullinjve në veriperëndim të Shqipërisë

  • Llojet e ndryshme të rrushit të Kallmetit
  • Vreshtat e Kallmetit
  • Pemët e ullirit mbi 1000 vite të vjetra

Rrushi i Kallmetit është një varietet shqiptar, unik dhe me cilësi të lartë për prodhimin e verës. Ky rrush është emëruar pas fshatit Kallmet, pikërisht për shkak të përshtatjes së saj të përsosur në këtë territor. Zona e kultivimit të rrushit të Kallmetit qëndron në rajonet midis Lezhës dhe Shkodrës. Kantina e Verës Kallmeti është një shtëpi e hapur që bujarisht mirëpret çdo vizitor.

Celular:

+355 68 20 35 892


E-mail: 

[email protected]
[email protected]
[email protected]


Website:

www.kantinakallmeti.com

Ndodhet në fshatin Kallmet, 11 km në veri të qytetit të Lezhës, 18 km nga bregdeti i Shëngjinit dhe 55 km nga Tirana


Kordinatat GPS:
Gjerësi: 41 51′ 16, 44″N
Gjatësi: 19 41′ 39,75″E

Produktet