Juniper: Frut, Vaj Esencial

Juniperus communis
Gruri i pastër dhe vaji esencial


Vaj esencial
Dukje: Ngjyrë e lëngshme e zbehtë ose e verdhë
Erë: E freskët, me drurë, me tokë, me pothuajse një shënim të fshehur me shije frute
Origjina: Shqipëria.