Savory: Gjethe, Vaj Esencial

Satureja montana L., Labiateae
Gjethet e freskëta, të grira, pluhur dhe vaj esencial natyral


Vaj Esencial
Pamja: E verdhë në portokalli likuide 
Era: E mprehtë, bimore, aromë medicinale
Origjina: Shqipëria.