Shkalla Ltd


“Shkalla” është një biznes familjar, që nga themelimi i saj në Lundër / Tiranë më 1996 “SHKALLA” është bërë një nga furnizuesit kryesorë të tregut shqiptar. Teknologjia dhe përpunimi i avancuar kanë përmirësuar cilësinë e ullirit dhe drejtimi drejt prodhimit organik ka bërë të mundur që kompania të zgjerohet edhe në tregjet e huaja.

Në vitin 2003, kompania “SHKALLA” mori formën e certifikatës Bio Inspecta, Zvicër.Duke filluar nga ky vit, kompania “SHKALLA” eksporton një sasi vaj ulliri ekstra të virgjër në Zvicër. Në vitin 2005, vaj i tregtuar nga “SHKALLA” fitoi “QUALITY SPECIAL AWARD” në konkursin “BIOL”. Emri rritet vit pas viti. Në vitin 2006 “SHKALLA” fiton një tjetër çmim për cilësinë në kompeticionin “BIOL MEDITERRANEO”. Në vitin 2007, produkti i firmës “SHKALLA” hyn në katalogun e njëqind vajrave më të mira të ullirit në botë. Gjatë viteve, fiton çmimin si vaji më i mirë ekstra i virgjër në Shqipëri.

Kohët e fundit (2016-2017) “SHKALLA” fitoi EXTRA GOLD MEDAL Prize në kompeticionin e 21 dhe 22 internacional  BIOL. Çdo vit fituesi i çmimit BIOL – ALBANIA

Celular:

+355 69 20 68 924


          E-mail:           

[email protected]


Web:

www.shpresashkalla.com

Lunder, 1000, Tirane-Albania


Kordinatat GPS:
Gjerësi: 41.2850° N
Gjatësi: 19.8812° E

Produktet