Vaj Ulliri Subashi


 

Subashi ndodhet në Marikaj të Tiranës, në mes të kodrave të mbjella me pemë ulliri. Subashi është një prodhues autokton i vajit të ullirit ekstra të virgjër. Mosha e pemëve tona varion nga 70 në njëqind vjeç deri në 2500 vite të vjetra.

Prodhimet tona janë:

Vaj ulliri ekstra i virgjër, ullinj të copëtuar, ullinj, kokë ulliri, gjethe ulliri për çaj, sapun i vajit të ullirit, infuzion i bimëve në vaj ulliri për gatim, masazh, kozmetikë dhe shëndet. Ne i quajmë ato produkte nga ulliri.

Subashi Olive Oil Tour është një nga aktivitetet që organizojmë çdo fundjavë për familjet, shkollat dhe grupet e organizuara, për të parë florën dhe faunën e vendit, për të vizituar pemën e ullirit më të vjetër, për të shijuar vajin e ullirit dhe për të parë përpunimin e ullirit etj. Kjo është një përvojë e bukur e edukimit me vaj ulliri.

 

Celular:

+355 68 40 94 211

E-mail: 

[email protected]

Website:

www.vajsubashi.com

It is located in Vore – Tirane,

Rruga Marikaj, Marikaj Qender.

produktet