Ulliri i Beratit


Nga qyteti 2400 vjeçar i Beratit, i ndërtuar në këmbët e malit Tomorri, vendbanimi legjendar i zotave

Nga Berati, vendi i kodeve të purpurta dhe të artë nga shekulli i 6-të dhe 9-të

Nga Berati i Mangalemit, Kala, Lagjja Gorice, e njohur si qyteti i “një mbi një dritare”

Nga Berati, pjesë e Trashëgimisë së UNESCO-s

Nga Berati, qyteti i kështjellës mijëvjeçare ende të banuar në ditët e sotme

Nga ullishtet e Bilcas, përballë lagjeve të lashta Kala dhe Mangalem, në anën e gjatë të lumit Osum vjen ulliri i Beratit autentike, i njohur për vlerat dhe aromën e saj të veçantë, sidomos për tryezën

Çdo ullir mblidhet dhe zgjidhet nga duart e nënave, motrave dhe grave të Beratit. Shije tipike shqiptare

Nga një varietet tjetër shqiptar Kalinjoti, prodhohet një vaj ulliri ekstra i virgjër, i njohur për shijen dhe vlerat e larta ushqimore.

Mobile:


          E-mail: 

[email protected]


Website:

www.ulliriberatit.com

www.albanianflavours.com

Ajo është e vendosur në Berat.


Koordinatat GPS :
Gjerësia gjeografike veri: 40.7086° N
Gjatësia gjeografike lindje: 19.9437° E

PRODuktet